Blogi

Lahjoitamme uusille kansanedustajille Taivas+Helvetti Vol 2 –kirjat!

Historian ensimmäinen PwC’s Most Valuable Entrepreneur valinta julkistettiin viime vuonna Nordic Business Forumissa. Kilpailun ehdokasjoukon muodostivat Taivas+Helvetti Vol. 2 kirjan 21 yrittäjää. Viime kevään aikana yleisöä pyydettiin ilmiantamaan poikkeuksellisia yrittäjiä, joiden tarina innostaa, kannustaa ja inspiroi. Kirjan hengen mukaisesti näissä kertomuksissa ei keskitytty pelkkiin satumaisiin onnistumisiin. 

Voittaja Evon Söderlund piti MVE2014-gaalassa liikuttavan puheen, jossa hän kiitti suomalaista yhteiskuntaa, koulujärjestelmää sekä ainutlaatuista mahdollisuutta toimia naisyrittäjänä. Puheessaan Evon kannusti kaikkia sitkeään työhön ja kehotti nuoria harkitsemaan aktiivisemmin  yrittäjyyttä yhtenä uravaihtoehtona. Tapahtumahotelli Huoneen omistajan yrittäjätaival ei ole ollut helppo ja haasteita varmasti piisaa jatkossakin. Söderlundin positiivinen asenne, kestävän liiketoiminnan harjoittaminen ja tapa pitää työntekijöistä huolta teki vaikutuksen niin kilpailuraatiin kuin yleisöönkin.

PwC’s Most Valuable Entrepreneur -palkinnon arvo on 10 000 euroa jonka voittaja käyttää valitsemaansa hyväntekeväisyyskohteeseen. Perinteisten hyväntekeväisyyskohteiden joukosta ei löytynyt suoraan tapaa vaikuttaa yrittäjyyteen, joten Evon suunnitteli kirjalahjoituskampanjan yhdessä Taivas+Helvetti-yhteisön kanssa. Söderlund halusi lahjoittaa palkinnon arvoisella summalla nuorille Taivas+Helvetti-kirjoja, jotta yritteliäs asenne kasvaisi tulevan sukupolven keskuudessa. Tämän lisäksi Evon on vakuuttunut siitä, että uudet kansanedustajamme tarvitsevat Taivas+Helvetti –kirjat, jotta yrittäjätarinat ja yrittäjien kohtaamat haasteet tulevat heille tutuksi. Kansanedustajille ja ministeriön johtaville virkamiehille lahjoitetaan yhteensä 500 kirjaa!

comments powered by Disqus