Urheilijat

Urheilijan Taivas+Helvetti

Haluamme jättää yhteiskunnan vahvempana seuraavalle sukupolvelle. Yhteiskunta muuttuu yksilöiden kautta. Taivas+Helvetti kannustaa ihmisiä tavoittelemaan unelmiaan. Kerromme tarinoita ihmisistä, jotka ovat ottaneet  vastaan itseään suuremman haasteen. Näitä yksilöitä löytyy paljon suomalaisista yrittäjistä sekä urheilijoista. Heille itsensä ylittäminen on lähestulkoon päivittäistä. Esikuvina he kannustavat tulevaisuuden huippuja eteenpäin ja vievät viestiä siitä, kuinka yritteliäisyys, sinnikkyys ja intohimo omaan tekemiseen kasvattaa yksilön potentiaalin ennalta arvaamattomiin mittoihin.  Näiden soihdunkantajien esimerkki innostaa ottamaan tukevamman otteen omasta elämästä.

Urheilun parissa viihtyvät nuoret oppivat jo varhain mitä tarkoittaa itsensä kehittäminen, tavoitteiden asettaminen ja pettymysten sietäminen. Näitä samoja asioita käsittelemme lähes päivittäin elämän eri osa-alueilla iästä riippumatta. Urheilu ja -liikunta tarjoaa paikan toteuttaa itseään ja tavoitteitaan jokaisen yksilön omista lähtökohdista. Tärkeintä on itsensä ylittäminen ja kokemus onnistumisesta, sillä urheilun syvin tehtävä on tuoda esiin yksilön paras versio. Yksilön voimavarat ovat riippuvaisia terveydestä ja toimintakyvystä, mutta yhtälailla asenteesta ja motivaatiosta. Jos kaikki saisivat parhaan version itsestään esiin, olemme yhden askeleen lähempänä henkisesti, fyysisesti ja taloudellisesti hyvinvoivaa yhteiskuntaa. Tervetuloa mukaan matkalle!

Urheilijan Taivas+Helvetti -kirjassa 13 suomalaista huippu-urheilijaa kertoo tarinansa iloisemmin, kipeämmin ja avoimemmin kuin koskaan aiemmin. Tarinat antavat lukijoille intoa ja inspiraatiota toteuttaa omia unelmiaan.  Jokaista seurakoodilla myytyä Urheilijan Taivas+Helvetti -kirjaa vastaan annamme kymmenen euroa nuorisourheilun tukemiseen. Urheiluseurat voivat ilmottautua kirjojen myyjiksi jolloin seura/tiimi saa oman myyntikoodin ja ohjattua tämän 10 euroa itselleen. Taivas+Helvetti varainhankintaan voi ilmottautua täällä: http://taivasjahelvetti.fi/varainhankinta .

Kirjassa mukana: NooraLotta Neziri, Jarkko Nieminen, Noora Räty, Mika Poutala, Eva Wahlström, Ville Lång, Riikka Lehtonen, Nikolai Alho, Hanno Möttölä, Jere Lehtinen, Jere Forsberg, Enni Rukajärvi ja Urpo Sivula

 

​​#parasversio​
​​#parasversio​

 

Yhteistyössä

Rainmaker
comments powered by Disqus