Taivas+Helvetti

Taivas+Helvetti on syntynyt halusta vaikuttaa suomalaiseen yhteiskuntaan. Tarkoituksemme on tuoda  esiin ilon, asenteen ja tekemisen merkitys elämässä menestymisessä. Taivas+Helvetti kertoo tarinoita ihmisistä, jotka ovat ottaneet vastaa itseään suuremman haasteen. 

Ensimmäinen Taivas+Helvetti-kirja julkaistiin vuonna 2013  ja sen suosio ylitti kaikki odotukset. Lukijat inspiroituivat kirjan rehellisistä yrittäjätarinoista ja halusivat osallistua keskusteluun yrittäjyydestä, vaikeuksien voittamisesta sekä rohkeudesta. Keskustelu jatkuu elinvoimaisena ja entistä vahvempana. Taivas+Helvetti on halunnut tuoda ilon, yrittämisen ja innostuksen lähelle nuoria. Tästä syystä haluamme lahjoittaa jokaista ostettua kirjaa vastaan toisen kirjan valmistuvalle nuorelle. Taivas+Helvetti-tuotteita voit ostaa verkkokaupastamme. Taivas+Helvetti-kirjoja voit tilata suuriakin määriä esimerkiksi lahjaksi asiakkaille, työntekijöille tai yhteistyökumppaneille. Tässä tapauksessa voi ottaa suoraan yhteyttä Kariin (kari@taivasjahelvetti.fi) ja neuvotella tilauksen toimituksesta sekä laskutuksesta. Pistä hyvä kiertämään!

 

Taivas+Helvetti, One on One Oy 

Vattuniemenkatu 21, 00210 Helsinki 

 

Laskutusosoite: 

Verkkolaskuosoitteemme on 003720430841

Verkkolaskuoperaattorimme on OpusCapita Group Oy

Operaattorin välittäjäntunnus 003710948874

Jos ette jostain syystä pysty toimittamaan laskuja sähköisesti, niin lähetättehän laskut sähköpostilla osoitteeseen laskutus@taivasjahelvetti.fi

Huomioithan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muita kuin laskuja.

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * *  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Asiakasrekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste. Luotu 03.10.2014.

Rekisterinpitäjä

Nimi: One on One Oy
Osoite: Vattuniemenkatu 21, 00210 Helsinki 
Y-tunnus: 2043084-1

Sähköposti: tiedotus(at)taivasjahelvetti.fi

Rekisteriasioista vastaava henkilö: 
One on One  Oy / Taivas+Helvetti / Kari Aalto


Rekisterin nimi: One on One Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri


Henkilötietojen käsittely ja rekisterin tietosisältö
Rekisterin tallennettuja tietoja käytetään One on One Oy:n markkinoinnin toteuttamiseen, asiakassuhteen ylläpitoon, hoitoon ja uudistamiseen, asiakasviestintään, liiketoiminnan kehittämiseen, yhteydenottojen ja palautteiden hoitamiseen sekä muihin palveluun liittyviin tarkoituksiin. Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavissa olevista internet lähteistä, sekä mahdollisista muista lähteistä.

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietosisältöjä asiakkaista:

  1.     nimi
  2.     postiosoite
  3.     sähköposti
  4.     puhelinnumero
  5.     ammatti
  6.     tilaustunniste
  7.     sukupuoli
  8.     organisaation tiedot

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Poikkeuksena kuitenkin Suomen viranomaisten edellyttämät toimet. Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Rekisteröidyillä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa ilmoittamalla siitä One on One Publishing Oy:lle mainittuun yhteysosoitteeseen. Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjä ja sen mahdollisten tietotekniikka kumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla teknisillä toimenpiteillä.