Tapahtumat

Taivas+Helvetti Amazing Business -valmennus 2.6.2015!

"Uudet ja kasvavat yritykset ovat se voima, joka yksi yrittäjä ja yritys kerrallaan rakentaa vahvempaa Suomea. Yritysten syntymisen ja kasvun ytimessä ovat henkisesti ja fyysisesta vahvat yrittäjät - sellaiset, jotka ovat valmiita ottamaan vastaan hiukan isomman haasteen ja sellaiset, jotka saavat myös ympärillään olevat ihmiset jaksamaan ja vahvistumaan. Taivas+Helvetti Amazing Business valmennuksen tavoitteena on auttaa yrittäjiä löytämään paras versio itsestään." Kari Aalto, Taivas+Helvetti-toiminnan vetäjä

Järjestämme tiistaina 2.6. ensimmäisen Taivas+Helvetti Amazing Business –valmennuksen yhdessä Celectus Oy:n kanssa. Aamupäivän aikana tulet saamaan konkreettisia työkaluja käyttöösi: miten saada itsestäsi, tiimistäsi ja työstäsi parhain mahdollinen esille. Pääset verkostoitumaan inspiroivien ihmisten kanssa energisessä seurassa. 

Aloitamme valmennuksen klo 9.00 ja aamupalaa on tarjolla 8.15. Tilaisuus päättyy klo 12.00. Investointi itseesi on 99 euroa + alv. Valmennus järjestetään Helsingin keskustan tuntumassa, tarkan paikan ilmoitamme viimeistään kahta viikkoa ennen tilaisuutta. 

Ilmottaudu mukaan tästä! 

Valmentajina toimivat Suomen parhaimpiin kuuluvat Lasse Wendelin ja Petteri Kilpinen.

​
​

Lämpimästi tervetuloa!

https://www.facebook.com/events/1561160304144871/

Yhteistyössä

Rainmaker
comments powered by Disqus