Tarinat

Äidin ja yrittäjän hartain toive

Vanhempien lasten kohdalla meidän on nyt kuitenkin annettava heidän mennä ja tehdä omat elämänvalintansa, onnistua ja epäonnistua, tuntea iloa ja surua. Hartain toiveemme äiteinä on, että lapsemme uskaltavat luottaa itseensä, pyrkivät kohti omia unelmiaan eivätkä epäonnistumisenkaanhetkellä anna periksi. Äiteinä emme voi elää elämää heidän puolestaan emmekä voi ottaa vastaan heille tarkoitettuja vastoinkäymisiä, mutta voimme tukea, olla turvana ja valaa heihin uskoa niin kauan kuin elämme. Me uskomme, että jaamme nämä tuntemukset ja toiveemme kaikkien äitien ja isien kanssa.

Olemme myös yrittäjiä. Meistä yrittäminen on hieno ja erittäin motivoiva tapa tehdä työtä emmekä päivääkään vaihtaisi pois (tai no muutaman, ehkä). Yrityksemme ovat myös menestyneet siinä määrin, että olemme voineet tarjota työtä myös muille ja näin pyrimme tekemään myös tulevaisuudessa.

Suomi tarvitsee nyt ennen kaikkea itseensä uskovia, kunnianhimoisia, isosti ajattelevia ja työtä pelkäämättömiä yrittäjiä ja yritteliäisyyttä. Haluamme toimia tässä esimerkkeinä nuorille, sillä heissä on maamme tulevaisuus.

Nuoria pitää tukea ja heillä pitää olla esikuvia, jotta jokaisen äidin ja isän toive toteutuisi. Kaikista nuorista ei tarvitse tulla yrittäjiä, mutta kaikista pitää tulla yritteliäitä, itseensä uskovia, omia unelmiaan tavoittelevia ja epäonnistumisen hetkellä periksiantamattomia tämän maan ja maailman rakentajia. Kaikki keinot tämän tavoitteen saavuttamiseksi ovat sallittuja!

Pikavoittoja ei ole, sillä menestys tulee ennen työtä vain sanakirjassa. Tie tähtiin on avoinna jokaiselle. Pitää vain päättää mikä se oma tähti on. Ja matkalla tähtiin on oltava valmis ottamaan kaksi askelta eteen, yksi taakse, välillä kaatua kumoon, pyyhkiä enimmät kurat pois, valita uusi tähti ja jatkaa matkaa! Fight Backin Pekka Hyysalo on tästä elävä esimerkki.

Olemme äiteinä ja yrittäjinä ottaneet vastaan T + H kummikouluhaasteen ja tavoitteemme on seuraavien kahden kuukauden aikana kerätä 34 202 euroa yrityksiltä ja yrittäjiltä, jotta voimme tarjota joukolle tamperelaisia nuoria Taivas+Helvetti-kirjat. Kirjat tulee luovuttamaan Pekka Hyysalo 1.12. Taivas+Helvetti tapahtumassa Tampereella.

Nyt haluamme kuulla mikä oli sinun ensimmäinen ajatuksesi luettuasi haasteestamme: 34 202 euroa kahdessa kuukaudessa! Ajattelitko:

A) Mieletöntä, aivan huippua! Hienoa, että joku ryhtyy sanoista tekoihin.
B) Ei tule ikinä onnistumaan! Yritykset eivät näinä taloudellisesti vaikeina aikoina avaa kukkaronnyörejään tämmöiseen.
C) Helppo nakki, kuka tahansa pystyy tuohon!

Jos vastauksesi oli C: Onneksi olkoon! Ota haaste vastaan, valitse oma kummikoulusi, kerää joukko yrityksiä ja yrittäjiä ja lahjoittakaa Taivas + Helvetti vol. 2 kirjat nuorille.

Voit myös liittyä mukaan meidän haasteeseemme osoitteessa http://www.tekmil.com/index.php/fi/TaivasHelvettiFightBack

Kirjoittajat

Riikka Rahikainen on Toteutustoimisto Osaamon toimitusjohtaja ja pääosakas. Riikka on kehittämisen ammattilainen ja hän auttaa asiakkaitaan kehittämään organisaatiotaan, johtamistaan ja henkilöstöään. Hän on myös 20-, 18- ja 6-vuotiaiden lasten äiti.
Sari Kanti-Paul perusti yhdessä miehensä kanssa TekMil oy:n vuonna 2005. Vajaassa kymmenessä vuodessa yritys on kasvanut Suomen toiseksi suurimmaksi kieli- ja kulttuurivalmennusyritykseksi. Sari on 16- vuotiaan tytön äiti.

Yhteistyössä

Rainmaker
comments powered by Disqus