Tarinat

Rauhallista joulua ja voimaa vuodelle 2015!

Veri veti Teemu Nikkasta niin vahvasti yrittäjäksi, ettei koulu kiinnostanut. Opo tyrmäsi pojan aikeet tiilimuurin lailla mutta opettaja kannusti. Teemu ryhtyi pyörittämään omaa kukkakauppaa yhdeksännellä luokalla, herätti laajasti myönteistä huomiota, pääsi juhlimaan Suomen itsenäisyyttä Linnan juhlille – ja kertoi tarinansa Taivas+helvetti 1 –kirjassa.

Vuosi 2014 on ollut Teemulle rankka. Rahaa ei ole tullut sisään niin paljon kuin pitäisi, ja matkassa on ollut myös epäonnea. Mutta taistelu jatkuu. Teemu on tehnyt viime aikoina niin paljon työtä, että ystäviä hirvittää.

Teemu Nikkasen kaltaiset yrittäjät eivät huuda avukseen valtiota. He eivät pyydä vahvempaa sosiaaliturvaa, eivätkä oikein ymmärrä, miksi sellaiset ihmiset, jotka eivät käytä heidän palvelujaan, tulevat suklaarasia kainalossaan puhumaan niitä näitä, ottavat valokuvia ja jakavat niitä sosiaalisessa mediassa.

Paras joululahja kukkakauppiaalle on aito asiakas. Käytättehän siis Teemun ja hänen kollegoidensa palveluja tänään, pyhien välipäivinä ja muinakin tulevina päivinä. Suomi hyötyy, kun suomalaiset yrittäjät uskovat tulevaisuuteen, jaksavat jatkaa yrittämistä ja uskaltavat tarjota työtä myös muille ihmisille.

Periksi antamisesta ei ole mitään hyötyä. Jos olet samaa mieltä, laita viesti jakoon ystävillesi. Kiitos. Rauhallista joulua ja voimaa vuodelle 2015!

Joulumieltä toivottaen,

Mika Mäkeläinen 

Yhteistyössä

Rainmaker
comments powered by Disqus